Skolresa till London

I Storbritanniens pulserande huvudstad är möjligheterna till utflykter, sightseeing och studiebesök oändliga vilket gör London till den perfekta destinationen för skolresor. Dessutom får man möjlighet att praktisera världens största andraspråk!

 

Snabbt och enkelt transporterar man sig med tunnelbanan till de olika sevärdheterna. På Oxford St gäller regeln ”shop til you drop” och här hittar du det mesta. Vill klassen hellre besöka en marknad är Covent Garden med jonglörer och gycklare att rekommendera. Museer finns det gott om, bl a Victoria & Albert Museum, The Tower och Madame Tussaud’s är omtyckta attraktioner på skolresan.

 

Vaktombytet vid Buckingham Palace lockar också många besökare. När du ändå är i London är det nästan ett måste att se en musikal. Eller varför inte uppleva folkmyllret och nattlivet på Leicester Square!?


Information om resan

Man kan resa på klassresa till London året om. Klassen väljer själv antal övernattningar och datum för resa. Vi på Eurotravel bokar boende, sightseeing, studiebesök och flyg. Önskar klassen själv att boka flyget så går det bra att boka landarrangemanget med Eurotravel.

 

Följande kan ingå i en klassresa till London:

  • Flygresa Sverige - London t/r. 
  • Busstransfer flygplatsen - inkvarteringen t/r. 
  • Valfritt antal övernattningar på hotell inkl. frukost. Inkvartering i flerbäddsrum. 
  • Eurotravel hjälper klassen med att boka studiebesök och andra aktiviteter. 
  • Friplatser enligt avtal.

 

Genom Eurotravel kan klassen även boka tex Travelcards, musikalbiljetter och fotbollsbiljetter. Eurotravel bokar dessutom tågbiljetter, båtturer, middag på restaurang etc.

 

Kontakta oss på Eurotravel för priser på skolresa till London.

 


Visa större karta

Förfrågan

Jag vill veta mer om Skolresa till London. Kontakta mig, tack.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jag önskar få Eurotravels nyhetsbrev!
(ca 4 gånger per år):

Kontakta mig om den här resan

Skriv ditt namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig så snabbt vi kan.