Körresa Vilnius, Litauen

Körresa till Vilnius. Den Litauiska huvudstaden är känd för sin vackra arkitektur, spännande historia och sina många kyrkor. Byggnaderna präglas av renässans- och barocktiden samt med vissa gotiska inslag. Är du intresserad av arkitektur är Vilnius att rekommendera för nästa weekendresa men även om du tycker om museer, gallerier, kultur, basket, musik och gatufestivaler så kan staden vara något för dig! 

Vilnius ger, tack vare sitt läge så nära Skandinavien, möjlighet till att hinna med mycket under kort tid och är ett perfekt resmål även för den som bara hinner vara bort någon dag! Vilnius är den för oss svenskar mest okända av de baltiska huvudstäderna. 

Gamla Stan är med på UNESCO:s världsarvslista och här hittar du fler än 40 kyrkor samt en av Vilnius huvudgator Pilies Street. I Gamla Stan ligger också Gediminas Castle. Slottet är beläget på en kulle med underbar utsikt över staden och du tar dig lättast hit till fots eller med linbanan.


Information om körresan till Vilnius:

Ni reser billigt med flyg till Vilnius. Att inkvarteringen och arrangemangen på plats dessutom är väldigt prisvärda så får kören en resa med mycket innehåll till ett lågt pris!

 

Följande kan ingå i körresan:

- Flygresa till Vilnius t/r.

- Busstransfer flygplatsen - hotellet t/r.

- Valfritt antal övernattningar på hotell inkl. frukost.

- Sightseeing i Vilnius, halvdag.

- Möjlighet att boka på utflykter med buss och guide.

- Hjälp med att ordna konserter i bl.a kyrkor, skolor etc.

- Friplatser enligt offert.

 

För mer information om våra körresor till Vilnius och priser, fyll i formuläret till höger eller ring oss på 033-258150.

 

Förfrågan

Jag vill veta mer om Körresa Vilnius, Litauen. Kontakta mig, tack.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jag önskar få Eurotravels nyhetsbrev!
(ca 4 gånger per år):

Kontakta mig om den här resan

Skriv ditt namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig så snabbt vi kan.