Körresa till Bournemouth

Bournemouth på Englands sydkust har länge varit ett populärt resmål för engelsmännen själva. Eurotravel har arrangerat körresor till Bournemouth i nästan 20 år. Vår expertis och goda lokala kontakter garanterar en lyckad körresa!

 

En körresa med Eurotravel innebär alltid trevliga utflyktsmål såsom den pittoreska byn Poole, eller varför inte en tur till byn Corfe,  en by som tagen ur en sagobok av BeatrixPotter, och det historiska Corfe Castle. Europas förnämsta bilmuseum, Beaulieu, med bilar från alla tider och en permanent utställning av Bond-bilar, är en sevärdhet utöver det vanliga!

 

Bournemouth erbjuder kilometerlånga stränder, Englands solskensrekord, ett stort utbud av butiker, restauranger, vackra parkanläggningar, ett enormt utbud av nöjen och sportaktiviteter för alla åldrar. På ett par timmar med buss kan du dessutom komma till en av Europas absolut bästa och mest sevärda storstäder, London!


Information om resan 

En körresa till Bournemouth kan kombineras med övernattning i London. Eurotravel lägger upp ett program med konserter och utflykter som passar just Er kör. Kören väljer själv antal övernattningar och datum för resan. Önskar kören själv att boka flyresan så går det bra att boka landarrangemanget med Eurotravel.

 

Följande kan ingå i en körresa till Bournemouth:

  • Flygresa Sverige - London t/r. 
  • Busstransfer flygplatsen - Bournemouth t/r. 
  • Valfritt antal övernattningar på hotell med halvpension. 
  • Reseledning i samband med sightseeing och utflykter. 
  • Heldagsutflykt till London inklusive guidad sightseeingtur. 
  • 1 heldagsutflykt med buss och guide. 
  • Konserter och framträdanden enligt avtal. 
  • Friplatser enligt offert.

 

I samband med utflykten till London rekommenderar Eurotravel att se en musikal. Biljetter köper ni genom Eurotravel till förmånliga priser.

 

Kontakta oss på Eurotravel för offert på körresa till Bournemouth!

 


Visa större karta

 

Förfrågan

Jag vill veta mer om Körresa till Bournemouth. Kontakta mig, tack.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jag önskar få Eurotravels nyhetsbrev!
(ca 4 gånger per år):

Kontakta mig om den här resan

Skriv ditt namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig så snabbt vi kan.