Kick off i Budapest

Budapest kallas ofta för Donaus drottning. Under sin 2000-åriga historia har staden förstörts och legat i ruiner hela 31 gånger!

 

Man flyger till Budapest på mindre än 2,5 timmar, det är bara en av anledningarna till varför Budapest är en bra destination för att hålla sin kickoff/konferens. Dessutom är det relativt billigt att vistas i denna stad som har ett stort utbud av kulturaktiviteter som passar de flesta.

Efter konferensen, ta er tid och njut i något av stadens många termalbad. Budapest har flest termalbad och spa bland världens alla huvudstäder! Två av de mest kända offentliga termalbadanläggningar är Szécheny och Gellért.

 

Vi på Eurotravel kan erbjuda många olika aktiviteter i Budapest - så som tillverkning av chokladpraliner, vinsmakning eller varför inte testa på det senaste "Mysteryroom".

 

 Kontakta oss för mer information!


Information om resan:

Genom Eurotravel bokar ni transport till och från Budapest, inkvartering, konferens och övriga aktiviteter som ert företag önskar.

 

Följande kan ingå i er kick off i Budapest:

  • Flyg Sverige - Budapest t/r. 
  • Transfer flygplatsen - hotellet t/r. 
  • Valfritt antal övernattningar på hotell inkl. frukost. 
  • Sightseeing med buss och guide. 
  • Konferenslokal med utrustning. 
  • Studiebesök.

 

Pris för en företagsresa varierar beroende på antal övernattningar och hur mycket ni önskar inkludera i paketet. Ta kontakt med oss på Eurotravel för offert!

 

 

Förfrågan

Jag vill veta mer om Kick off i Budapest. Kontakta mig, tack.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jag önskar få Eurotravels nyhetsbrev!
(ca 4 gånger per år):

Kontakta mig om den här resan

Skriv ditt namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig så snabbt vi kan.