Företagsresa till Dublin

Dublin är en stad som har mycket att erbjuda under företagsresan! Reser ni på studieresa eller kick off, kommer ni att överraskas av utbudet!

 

I Dublin samsas dåtid och nutid sida vid sida. Detta syns inte minst i det nybyggda hamnområdet Docklands, som fomligen exploderade under den ekonomiska uppgången under 2000-talets början. Jämför det med de gamla byggnaderna runt Trinity College under en "arkitekturvandring" som tar er runt i dessa områden.

 

Besök något branschnära företag eller ta er tid att sitta ner och mötas! Det ger ny energi att få möjlighet att utvecklas utanför jobbets fyra väggar. I tillägg kan ni besöka en mängd sevärdheter såsom Guiness Storehouse, Phoenix Park, Old Jameson's destilleri, som gjorts om till besökscentrum och muséum, Temple Bar-området, Grafton Street m m. Dessutom ordnar vi gärna en irländsk afton med musik, sång, dans och god mat!


Information om resan

 

Följande kan ingå i er företagsresa till den gröna ön och Dublin:

 

  • Flygresa Sverige - Dublin t/r. 
  • Transfer flygplatsen - hotellet t/r. 
  • Valfritt antal övernattningar på hotell inkl. frukost. 
  • Valfritt antal utflykter och evenemang. 
  • Konferensmöjligheter enligt önskemål.

 

Ta kontakt med oss på Eurotravel genom att ringa 033-258250 eller fyll i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss inom kort!

 

Förfrågan

Jag vill veta mer om Företagsresa till Dublin. Kontakta mig, tack.

Jag vil helst bli kontaktad via:
Ja, jag önskar få Eurotravels nyhetsbrev!
(ca 4 gånger per år):

Kontakta mig om den här resan

Skriv ditt namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig så snabbt vi kan.